Site Overlay

Využitie nerezu vo forme funkčného zábradlia


Zábradlia sú spojené s budovami, prechodmi, balkónmi a terasami od dávnej histórie. Vždy tvorili súčasť architektúry, boli prispôsobené trendom doby, ale vždy boli oporou a podporou pre ľudí. Vždy vymedzovali bezpečný priestor, určovali plochu kam je možné vstúpiť, ohraničovali bezpečný priestor a pomáhali byť spoľahlivou oporou.

historické zábradlie

Zábradlie bolo a je takisto neodmysliteľnou súčasťou úspešnej kolaudácie, stále dotvára dizajn objektov a vďaka moderným materiálom a ich kombináciám sa stáva dizajnovým prvkom. Ponuka nerezove zabradlie https://lmmont.sk/nerezove-zabradlia/ zaujme netradičnými riešeniami zábradlia z kvalitného nerezu buď samostatne alebo v kombinácii so špeciálne upraveným sklom, ktorý dotvára celkový dojem nerezového zábradlia.

Základným prvkom celého zábradlia je vždy stĺpik, ktorý je radený zvisle, pozdĺžne, prípadne v kombinácii s oceľovými lankami, ktoré vizuálne odľahčujú zábradlie. Celá konštrukcia nerezového materiálu z ponuky vždy vyhovuje bezpečnostným normám a požiadavkám a preto sa na neho môžete spoľahnúť, otázka podpory, opory a bezpečnosti je vždy na prvom mieste.

Povrch zábradlia je v ponuke s matným alebo lešteným povrchom, obidve prevedenia sú kvalitné, ľahko a dobre sa udržiavajú, majú pevnú stabilitu a eleganciu. Využitie nerezového zábradlia je všestranné, je elegantné, ale pritom neupozorňuje na svoj dizajn, takže ho už mnohí považujeme za účasť interiérov alebo aj exteriérov.

moderné nerezové zábradlie

Pri rozhodovaní o realizácii nového zábradlia je vždy rozumné zvoliť kvalitný nerezový materiál, aj keď počiatočná investícia je trochu vyššia ako napríklad u hliníkového zábradlia. Nerez na rozdiel od iných materiálov nemení tvar, vzhľad, nepodlieha korózii a preto si stále zachováva pôvodnú krásu.

O realizácii nového zábradlia neuvažujeme tak často a preto sa kvalitný materiál v spojení s profesionálnymi službami určite oplatí.

Copyright © 2024 Aas. All Rights Reserved. | Chique Photography by Catch Themes