Site Overlay

Zoznamenie cez zoznamku


Koncom augusta som sa zoznámila cez zoznamku. Už na prvom rande bola z jeho strany snaha o intímne zbližovanie. Neprišlo mi to vhodné, usmernila som ho, ale chemická reakcia u mňa prebehla. Je to totiž fyzicky veľmi príťažlivý chlap. Druhé rande prebehlo na kúpalisku, kam si priviedol aj svojho malého syna. To sa mi veľmi nepáčilo. Od začiatku hovorí o spoločnom bývaní. Máme za sebou asi tri spoločné víkendy, keď ma postavil k platni. Vyložene chcel uvariť. To sa mi už vôbec nepáčilo. Mám chuť z toho vycúvať. Priťahuje ma fyzicky, ale nepáči sa mi po pár týždňoch vyžadovať, aby som mu varila, aby sme sa neustále vídali a plánovali spoločnú budúcnosť.

s

Vraj ma miluje. To podľa mňa po necelom mesiaci nie je možné. Naozaj neviem, čo si o tom mám myslieť, pretože som si myslela, že si budeme rozumieť a teraz sa stalo toto. Fakt neviem, ako si to mám vysvetliť. Zrejme budem musieť hľadať ďalej a nájsť niekoho iného, ​​pretože naozaj nechcem muža, ktorý sa na mňa takto ponáhľa. Jednoducho sa mi to nepáči. Len ma mrzí, ako to dopadlo. Škoda, že si s týmto mužom nebudeme rozumieť. Fyzicky ma fakt priťahuje, vlastne som sa zamilovala do neho na prvý pohľad, ale postupom času mi došlo, že to asi medzi nami nepôjde.

s

Niekedy si jednoducho vysníme vzťah, ktorý nakoniec neklapne, ale to nevadí. Budem si musieť rozmyslieť, čo vlastne chcem, pretože to nie je také úplne jednoduché a hlavne sa z toho najprv musím dostať, pretože je mi to samotné ľúto, ako to dopadlo. Dúfam, že časom stretnem niekoho, s kým si budem rozumieť a nebude medzi nami toľko problémov a rozdielu. Síce mi písal a volal, a je to tak stále a stále mi od neho chodia správy, ale ja na nej nereagujem. Cítim sa totiž strašne zle, príde mi jednoducho, že ma chce využiť iba na varenie a na akýsi „servis“, jednoducho si nemôžem pomôcť. Možno mi to tak iba príde, ale myslím si, že je to bohužiaľ tak.

Copyright © 2024 Aas. All Rights Reserved. | Chique Photography by Catch Themes